Vásárlási tudnivalók

Adatok


Cég neve:Very Nice Day Kft.

Üzlet címe:Budapest 1161 Rákosi út 104

Telefonszám:+36 (20)435-96-33

Adószám: 20694827-2-42

Bakszámlaszám:10401945-50526652-51571002

 

Vásárlás menete,árak és szállítási feltételek

 

Webáruházunkban regisztráció nélkül is tud vásárolni így gyorsabban és könnyebben tud vásárolni.

Adatait az adatvédelmi törvény szerint kezeljük.

A honlapon található eladási árak Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót.  

Az esetleges szállítási költségek a Felhasználót terhelik, amit a termékek kosárba helyezése után, szállítási

díjként van feltüntetve.A megrendelés leadása után kérjük várja meg a visszaigazoló e-mailt, amelyben

a személyes átvétel időpontjáról vagy a csomagküldés időpontjáról  tájékoztatjuk Önt. 

 Ha Önnek sürgős a csomag átvétele, kérjük, hívja fel ügyfélszolgálatunkat.

Ha személyesen szeretné átvenni a terméket üzletünkben, kérjük várja meg hogy e-mailben vagy telefonon

tájékoztassuk az átvétel időpontjáról.


A csomagot a Magyar Posta kézbesíti. A küldemény lezárt dobozban érkezik, ennek sértetlenségét a kézbesítő

jelenlétében ellenőrizze és ha sérült, vetessen fel a kézbesítő által aláírt jegyzőkönyvet, és ne vegye át a

csomagot. Sikertelen kézbesítés esetén  értesítést hagynak a küldeményről,és a legközelebbi postahivatalban

átveheti a csomagot.  A terméket természetesen a megadott címen tartózkodó hozzátartozója is átveheti.

Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet alapján, ha az átvett termékkel bármilyen gondja van a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül visszaküldheti címünkre.  Kérheti az áru cseréjét vagy ellenértékét. Az áru ellenértékét az Ön bankszámlaszámára visszautaljuk , az áru beérkezését követő maximum 10 napon belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csere vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, nem használt termékre vonatkozik, ellenkező esetben cégünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (csomagolási és szállítási díj), mely kötelezettséget a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény is világosan megfogalmaz:

"4. § (6) a fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. a fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését."

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csere vagy visszavásárlási lehetőség a rendelet értelmében az egyedi méretek alapján készített ruhákra egyéb egyedi készítésű termékekre nem vonatkozik.

 

Amennyiben rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadását követően ügyfélszolgálatunkon még postázás előtt minden következmény nélkül lemondhatja.

A visszaszállításhoz a csomag tartalma és feladása a következő legyen:

Címünk: Budapest 1161 Rákosi út 104.

Kérjük, mellékelje az eredeti nyugtát vagy számlát is!

Nem használt termék megfelelően legyen becsomagolva!

A csomagot ajánlva adja fel, az utánvétes, portós csomagokat nem áll módunkban átvenni.

 

Garancia

Amennyiben az áruval garanciális problémája lenne, jótállási igényét a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján intézzük. A szavatossági igény a vásárlást követő fél + másfél évig érvényes, ha a meghibásodás hibás teljesítésből ered. Az első 6 hónapban cégünk feladata a kifogás intézése, 6. hónapon túl a vásárló kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Amennyiben a hiba javítható cégünk szakműhelyben kijavítja és saját költségünkön a lehető legrövidebb időn belül visszaszállítjuk. Hogyha a hiba nem javítható akkor kicseréljük vagy visszafizetjük a termék árát. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben "Garanciális Nyomtatványt" kell kitölteni, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül fel, a kérdéses termékeket elküldjük független laboratóriumi vizsgálatra, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapítása határozza meg. Amennyiben a szakvélemény azt állítja, hogy a reklamáció nem volt indokolt, a terméket visszajuttatjuk Önhöz. A jótállással kapcsolatban felmerülő csomagolási és szállítási költségek a vásárlót terhelik, mely kötelezettséget a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény is világosan megfogalmaz:

"4. § (6) a fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését."

 

Az általunk forgalmazott bőrtermékek rendeletésszerű használata során nem jellemző a garanciális probléma. A bőr egy természetes anyag, így azonban néha fennáll a hiba lehetősége, ezért kérjük, őrizze meg a vásárláskor kapott kezelési útmutatót, melyen rajta van a vásárlás dátuma is. Csak ezzel együtt tudjuk elfogadni a reklamációt!

1. Javítható hiba
Ebben az esetben a terméket szakműhelyünkben megjavítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül a mi költségünkre visszajuttatjuk. [Pl. varrás mentés bomlás.]

2. Nem javítható hiba
Ebben az esetben a hibás árut kicseréljük, vagy a vételárat visszafizetjük.
A kedves vásárlónk döntheti el, hogy melyik megoldás kedvezőbb a számára.

A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül föl,a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - független laboratóriumi vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

 

Adatvédelem

Az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) valamint a Direktmarketing Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a Kristály Esküvői ruhaszalon, mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 3 hónapig kezeljük.

Kiemelt termékeink

Kiemelt termékek

Minden jog fenntartva © 2012